INGYENES FÁJLMEGOSZTÁS!
Oszd meg képeidet, videóidat barátaiddal, ismerőseiddel.
NINCS VÁRAKOZÁS!
Azonnal indul a letöltés.
NINCS LETÖLTÉSI LIMIT!
Nem korlátozzuk, hányszor tölthető le a fájl.

Újdonságok a Data.hu-n

 • Regisztráció nélküli SMS kód
  Az SMS-ben kapott Prémium kódot mostantól regisztráció nélkül is fel tudjátok használni gyors letöltésre a letöltő oldalakon.
 • Data Link Checker
  Illeszd a Link Checkerbe a data.hu-s letöltőlinkeket (Max. 50-et), amiket le akarsz ellenőrizni, hogy léteznek-e, majd kattints az Ellenőrzés gombra. A rendszer ellenőrzi neked, hogy a beillesztett linkek még élnek-e, vagy sem. Tehát, hogy érdemes-e nekivágni a letöltésüknek. Megnézem >>
 • Átutalás
  Prémium előfizetést átutalással is intézhetsz. Így tovább bővült az előfizetési lehetőségek száma. Ezzel is elősegítve, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő fizetési módot.
 • 2 GB-os fájlokat is feltölthetsz
  Megemeltük a feltöltési méretkorlátot 2 GB-ra. Mostantól a nagy méretű videókat is nyugodtan töltsétek fel egyben, nem kell darabolgatni, és a letöltőnek sem kell többé bajlódnia a kicsomagolással!
 • Hűség kedvezmény
  A Data.hu díjazza a hűséget. Ha prémium tagságod még lejárata előtt meghosszabbítod, akkor azt kedvezményesen teheted meg: +10% bónusz időtartamot adunk ajándékba!
 • PayPal fizetési lehetőség
  A Data.hu mindig is igyekezett a legsokszínűbb lehetőségeket megteremteni felhasználói számára. Tekintettel a külföldön élőkre is, bővítettük fizetési lehetőségeink palettáját. A PayPal egy rendkívül biztonságos, nemzetközileg elismert és igen népszerű fizetési szolgáltatás. Használd bátran Te is! Megnézem >>
 • Toplista
  A Data.hu Toplistában megtalálod a legújabb filmeket, leghasznosabb programokat, megjelent játékokat, érdekességeket melyeket érdemes letölteni. Kísérd figyelemmel a legújabb trendeket és Like-old kedvenc letöltéseidet, hogy ismerőseid is értesüljenek róla! Megnézem >>
 • QR kód a letöltő oldalakon
  Ha tetszik egy letöltés, és szeretnéd a mobilodon is letölteni, nem kell többé a letöltőlinket újra bepötyögnöd a telefonodba is, elég ha a QR kódot leolvasod mobiloddal!
 • Keresés a saját feltöltéseid között
  Ha sok fájlt tárolsz a data.hu-n akkor nagy segítség lehet számodra a kereső, melynek segítségével fájlnév részletre nyílik lehetőséged keresni. A keresés segítségével könnyebbé válik fájljaid utólagos rendszerezése is. Hiszen elég rákeresned az adott fájl darabjaira, és ezeket kijelölve könnyedén áthelyezheted őket egy mappába.
 • Több fájl feltöltése egyszerre
  Lehetőséged van a feltöltéskor újabb fájlok tallózására, így több fájlt (akár 10-et) is feltölthetsz egyszerre webes felületünkön keresztül.
 • A feltölthető fájlok maximális méretét megemeltük 1 GB-ra
  A feltöltött fájlok számát továbbra sem korlátozzuk. Tehát bármennyi 1Gb-os fájlt feltölthetsz, a hely KORLÁTLAN! Letölteni 200MB-os méretig továbbra is ingyenesen lehet. Ám az ingyenes letöltési sebesség nem teszi lehetővé, hogy az ennél nagyobb fájlokra is lehetőséget adjunk, így a 200MB-nál nagyobb fájlok letöltése csak Prémium felhasználóink számára elérhető.
 • Mappákba rendezheted fájljaid, és ezeket egyetlen link segítségével megoszthatod
  Érdemes a több darabra vágott nagy fájlok esetén egy mappába tölteni az adott fájl darabjait. Így az adott tartalom megosztásakor elég a mappa letöltő-linkjét elküldened ismerőseidnek. Így kezelhetőbbé válnak megosztásaid, nem kell 8-10 linket küldened, ha nagy fájlt akarsz megosztani.
 • FTP szinkronizálás azonnal mappába
  Ha szereted és használod is FTP feltöltési lehetőségünket, akkor érdemes egyszerre csak az összefüggő fájlokat feltöltened tárhelyedre (pl. egy nagy videó darabjait), majd a webes felületen kiválasztva a célmappát (aminek a neve pl. a videó neve) azonnal ebbe szinkronizálnod feltöltésed. Nagyon sok szelektálási munkától kímélheted így meg magad.
 • Jelszóval védheted mappáid
  Ha például egy személyes dokumentumot vagy családi képsorozatot akarsz megosztani, használd jelszavas mappa megosztási lehetőségünk! Így biztonságban tudhatod a fájlokat, illetéktelenek semmiképpen nem fogják tudni letölteni, csak akinek megadtad a jelszót.
 • Leírást csatolhatsz a mappákhoz
  Segíts letöltőidnek és lásd el részletes leírással mappáid, hogy tájékozódni tudjanak még letöltés előtt, mit kell tudni az adott tartalomról.
 • Hozzászólást fűzhetsz bármelyik megosztott tartalomhoz
  Fűzz hozzászólást fájlokhoz, mappákhoz! Tájékoztasd a feltöltőt, ha valamelyik fájl hibás, vagy egyszerűen csak köszönd meg a feltöltést. Egy köszönöm nem kerül semmibe!
 • Statisztika a fájljaid letöltéseiről, népszerűségükről
  Minden regisztrált felhasználónk nyomonkövetheti fájljai letöltéseit, tájékozódhat melyek voltak legnépszerűbb megosztásai.
Hirdetés
Vakok és gyengénlátók számára optimalizált változat Váltás akadálymentesített verzióra